mandag den 16. april 2012

Hulsøm i farver


Da jeg så blogindlægget hos Skomagerhuset http://ida-skomagerhuset.blogspot.com/med de fine kinesere og damer i kjoler,gik jeg tilbage i mine gemmer og fandt denne prøve. Spændende måde at arbejde med hulsøm på. Der er også ideer at hente i bogen: Broderi Ballader.

8 kommentarer:

 1. Ja de er så fine, du har set jeg har din blok på min håber det giver flere læser det er lidt svært at få faste læser og kommentarer.
  og håber det er ok

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej

   Det er helt ok. Vi må hjælpe og inspirere hinanden.

   Slet
 2. Hej. Fik lige øje på din blog gennem skomagerhuset og blev helt vild med alle dine fine broderier fra din hånd, så jeg har meldt mig som fast læser og glæder mig til at følge den

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for din hilsen, håber jeg kan indfri dine forventinger.

   Slet
 3. det broderi, som du kalder en prøve, er så flot. det er en god ide at trække tråde ud, og danne blomster ranker af dem.... det må jeg prøve.
  Knus fra
  Birgit

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Birgit, tak for din kommentar. Jeg brodere mange prøver, da der er meget der skal afprøves ... på et eller andet tidspunkt finder jeg anvendelse af prøve. Hulsømmen her var meget spændende, da jeg ikke havde en skitse/plan, det voksede bare under nålen. Jeg ønsker dig god fornøjelse. kh. Ketty

   Slet
 4. Det er inspirerende at se dine kreative ideer.
  kærlig hilsen fra Birgit

  SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...